Ако по една или друга причина сте във връзка от

...
 
 
Ако по една или друга причина сте във връзка от
Коментари Харесай

10 категорични знака, че те обича (без значение от разстоянието)

 

 

Ако по една или друга причина сте във връзка „ от разстояние “, може да е мъчно да прочетете някои знаци в държанието на вашия обичан човек.

Истинската обич в връзките, даже и когато двамата са разграничени от дълги дистанции, обаче в никакъв случай не пропуща да се прояви. Ако се чувствате сигурни във връзката си, ще го знаете.

 

И по този начин, по какъв начин можете да разберете дали индивидът, с който сте, в действителност ви обича? Ето няколко сигурни знаци.

 

Отнася се с вас добре и с почитание, даже отдалеко.

Човек, който те обича, е деликатен към твоите усеща, потребности и стремежи. Той ги прави толкоз значими, колкото и неговите стремежи и потребности.

Това, че е в друга зона, не значи, че не може да ви обърне вниманието, което заслужавате.

Отговарянето на текстови известия и позвънявания, оставянето на гласови известия и изпращането на лакомства по пощата е доказателство, че той мисли за вас.

 

Щедро ви дава от своето време.

Той не оставя прекалено много време да мине, без да приказва с вас по телефона.

Ако сте в здрава и щастлива връзка на дълги дистанции, той прекарва време с вас, когато графиците ви разрешават. И вие сте дружно по време на огромни празници като Свети Валентин, Деня на благодарността, Коледа и Нова година.

 

Той ви прави приоритет.

Вие сте в челните редици на съзнанието му и той ви взема поради при вземането на решения и е деликатен към нещата, които желаете да извършите. Когато приказва, той употребява „ ние “ вместо „ аз “ и ви включва в бъдещите си проекти. Той  знае всичко, което се случва в живота ви, даже и да не е там персонално.

 

Той се грижи за теб.

Човек, който те обича, е откровено благополучен за теб, когато ти се случват положителни неща. Той е съчувствен, когато преминаваш през провокации. Интересува се от проблемите ти,дава ти препоръки и те поддържа.

 

Той желае приятелите му да знаят за вас.

Всички негови другари знаят вашето име и всичко за вас.Той ви осведомява за живота си и когато най-сетне имате шанса да се срещнете, те споделят неща от рода на „ слушахме толкоз доста за вас “.

 

Той се отнася към връзките ви честно.

Той прави това, което споделя и ще ви уведоми, в случай че не е в положение. Когато зародят проблеми, той е подготвен да работи по тях. Той не употребява дистанцията като опрощение за изпускане на топката.

 

Той желае безусловно най-хубавото за вас.

Човек, който те обича, те предизвиква да правиш неща, които обичаш, даже в случай че това значи да правиш тези неща без него. Той желае да прекарвате време със фамилията и приятелите си.

 

Той ви предизвиква да намирате и живеете пристрастеностите си, знаейки, че в случай че сте щастливи и ангажирани с живота, ще бъдете щастливи и ангажирани във връзката си с него.

 

Той желае непрекъснато да приказва с вас по телефона, само че ви разрешава да живеете най-хубавия си живот. И той си разрешава да живее и най-хубавия си живот.

 

СВЪРЗАНИ: 8 практични метода да се направи брак на дълги дистанции

 

Вие му вярвате

Не чувствате, че в живота му има инцидентни девойки или момчета, с които скрито заключва устни.

 

Той е толкоз деликатен и отзивчив по отношение на това, което прави и какъв брой доста му липсваш, че даже не ти минава през мозъка.

 

Казват ти лека нощ.

Дори в случай че става въпрос за бързо петминутно телефонно позвъняване, вашият обичан ще постави старания да ви пожелае лека нощ.

 

Справяте се като екип с решаването на спорове – дистанцията не ви стопира да говорите и обсъждате всяко зародило неразбирателство и противоречива обстановка.

 

Сигурно постоянно се питате – по какъв начин да разберете дали му липсвате?

Не прекалявайте с това. Ще знаете дали му липсвате, в случай че ви го каже, даже и единствено един път, само че дейностите му ежедневно удостоверяват думите му.

Очевидно най-трудното нещо в връзките на разстояние е неналичието на физически контакт.

И въпреки всичко, има способи да компенсирате не-докосването, разбрахте ли?

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР